extrakraamzorg

Volledig gecertificeerd verleen ik vanuit mijn eigen bedrijf zelfstandig kraamzorg in Noord-Holland. Hierdoor is het voor mij meestal mogelijk om zowel de uren als de dagen helemaal naar jouw wens in te vullen. Daarnaast ben ik samen met collega’s aangesloten bij KraamzorgNH zodat we samen gecertificeerde zorg kunnen leveren. Wij zijn HKZ gecertificeerd en hebben contracten gesloten met alle zorgverzekeraars.

Standaard krijg je van je zorgverzekeraar 49 uur kraamzorg vergoed (8 dagen lang) en kom je dus in aanmerking voor ongeveer 6 uur zorg per dag. Maar er zijn gezinssituaties, waarbij er minder of juist extra kraamzorg nodig is. Bij mij is dat allemaal mogelijk, jouw wensen bespreek ik graag persoonlijk met je.

De kraamperiode is voor kersverse ouders een drukke en emotionele tijd. Zelfs ervaren vaders en moeders hebben een goede en bekwame kraamverzorgende nodig! Ik kan je een fantastische kraamtijd bieden. Mijn einddoel is, dat je na mijn vertrek de zorg voor je baby en gezin weer zelfstandig aan kunt.